Mental Coaching in Venray

Heeft u het gevoel dat u de controle kwijt raakt of dat uw draagkracht kleiner wordt dan de draaglast? Zijn uw omstandigheden veranderd, of bent u zelf veranderd en uw omstandigheden gelijk gebleven? Tijd om goed naar uzelf te kijken, en mogelijk het moment om bepaalde zaken los te laten.

Vaak gaat het jaren goed. Maar dan komt het plots weer boven, vaak gecombineerd of veroorzaakt door andere problemen. Door het probleem aan te pakken sluit u een hoofdstuk af en voorkomt u latere problemen. Coaching helpt u door dit proces heen. Een goed gesprek en oprechte feedback kan verlichting bieden.

Kom meer te weten over mental coaching. Bekijk deze veelgestelde vragen over mental coaching.

Coaching helpt uzelf verder ontwikkelen

Mental coaching kan u in de volgende situaties goed helpen:

Ik voel me geneigd de lat te hoog te leggen.

U gaat voor 150%, trekt werkzaamheden naar u toe of u kunt slecht werk uit handen geven of delegeren. U maakt lange dagen. Vermoeidheid, fysieke klachten, malen van gedachtes en slecht slapen kunnen het gevolg zijn. U wilt ontdekken of u dit ook op een andere manier kunt aanpakken. Coaching begeleidt u daarbij.

Ik heb moeite voor mezelf op te komen.

“Nee” zeggen is lastig. Bekenden of collega's weten u altijd te vinden en u helpt hen graag. Maar het gaat u steeds meer moeite kosten, en u voelt u soms zelfs gebruikt. U wilt ontdekken of u dit ook op een andere manier kunt aanpakken. Coaching begeleidt u daarbij.

Ik ben de hele dag druk bezig, maar ik heb het gevoel dat er iets uit m'n handen komt.

U hebt de neiging alles zelf te doen, dan is het maar gebeurd en op de goede manier. U bent veel bezig met crisismanagement, vergaderen, het één is nog niet klaar en het volgende dient zich alweer aan. U voelt u opgejaagd en onrustig. U wilt ontdekken of u dit ook op een andere manier kunt aanpakken. Coaching begeleidt u daarbij.

Een eerste afspraak maken

Voor een eerste consult en of behandeling kunt u op iedere werkdag telefonisch een afspraak maken.

Afspraak maken

U heeft voor een bezoek aan onze fysiotherapiepraktijk in Venray geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Mental Coaching

Voelt u zich geneigd de lat te hoog te leggen? Heeft u moeite voor uzelf op te komen? Of zit u iets anders dwars? Een goed gesprek en oprechte feedback bieden verlichting.

Lees meer »

Bedrijfsfysio

Bedrijfsfysiotherapie kan in uw bedrijf worden ingezet als preventie om klachten te voorkomen, maar ook om problemen op te lossen bij uw personeel.

Lees meer »

Fysiotherapie

Fysiotherapie kan u helpen met verminderde beweging, verminderde kracht, verminderd uithoudingsvermogen, pijn, problemen met het hart en de ademhaling.

Lees meer »

Acupunctuur

Iedereen heeft een hoeveelheid energie in je lichaam en geest. Als de energie niet goed verdeeld is wordt u ziek. Acupunctuur kan uw energiebalans herstellen.

Lees meer »