Over de Praktijk

Fysi op Gezondheid is een kleinschalige praktijk voor acupunctuur, fysiotherapie en coaching, opgericht in 1997. De geboden hulp is afhankelijk van de vraag. Zo nodig wordt overlegd met andere hulpverleners of wordt doorverwezen. Fysi op Gezondheid is vrij toegankelijk: er is geen verwijzing van een arts nodig en indien u een aanvullende verzekering heeft worden de kosten van behandeling vergoed door uw ziektenkostenverzekeraar.

U kunt bij Fysi op Gezondheid ook terecht voor psychosomatische fysiotherapie en stressgebonden klachten zoals bijvoorbeeld hyperventilatie, hoofdpijn, hoge bloeddruk, allergieën, hormonale klachten en onverklaarde pijn. Ook voor preventie en behandeling van klachten die te maken hebben met werk of dagbesteding bent u bij Fysi op Gezondheid aan het juiste adres.

Bij systeemaandoeningen als arthrose, reuma of ME kan Fysi op Gezondheid ondersteuning en begeleiding bieden, net als bijvoorbeeld bij het stoppen met roken. Preventie van o.a. hooikoorts behoort ook tot de mogelijkheden.

Maaike de Vocht - Boekwijt

Maaike de Vocht - Boekwijt heeft jarenlang gewerkt in diverse Venrayse praktijken als fysiotherapeut en acupuncturist. Ze is lid van de NVA, is register fysiotherapeut en ingeschreven in het BIG register en het kwaliteitsregister van de KNGF. Daarnaast is ze aangesloten bij Claudicationet en is er een samenwerking met de vaatchirurgen.

Als bedrijfsfysiotherapeut en coach heeft zij zich toegelegd op de behandeling en preventie van klachten door werk of de dagbesteding. Het gaat hierbij om het bewaken van belasting en belastbaarheid. Indien zinvol kan ook de werkplek zelf onderzocht worden.

"Je kan mensen alleen maar op weg helpen, genezen moet je zelf doen.
Wel is het vinden van de weg makkelijker als je de juiste hulp krijgt. Je komt dan ook verder.
Jij bent hierbij de belangrijkste, ook in dat opzicht ben jij èèn!"

Maaike

Afspraak maken

U heeft voor een bezoek aan onze fysiotherapiepraktijk in Venray geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Mental Coaching

Voelt u zich geneigd de lat te hoog te leggen? Heeft u moeite voor uzelf op te komen? Of zit u iets anders dwars? Een goed gesprek en oprechte feedback bieden verlichting.

Lees meer »

Bedrijfsfysio

Bedrijfsfysiotherapie kan in uw bedrijf worden ingezet als preventie om klachten te voorkomen, maar ook om problemen op te lossen bij uw personeel.

Lees meer »

Fysiotherapie

Fysiotherapie kan u helpen met verminderde beweging, verminderde kracht, verminderd uithoudingsvermogen, pijn, problemen met het hart en de ademhaling.

Lees meer »

Acupunctuur

Iedereen heeft een hoeveelheid energie in je lichaam en geest. Als de energie niet goed verdeeld is wordt u ziek. Acupunctuur kan uw energiebalans herstellen.

Lees meer »