Veelgestelde vragen over mental coaching

  • Ja hoor, de praktijk is ook buiten kantooruren geopend. U moet wel eerst een afspraak maken. Dit kan telefonisch of per e-mail.

  • Ja, bij onze praktijk is gratis parkeergelegenheid.

  • Een behandeling kost € 44,-. Indien u een aanvullend pakket heeft kunt u deze kosten laten vergoeden door uw zorgverzekeraar. Het aantal behandelingen dat u kunt declareren is afhankelijk van uw pakket.

  • Coaching kan voor werkgever maar ook zonder betrekken van de manager of werkgever. Vergoedingen in overleg (tot € 44,-).

  • Ja, bij coaching kan incidenteel ook gebruik gemaakt worden van ontspanningstechnieken, acupunctuur of indien nuttig massage.

Mental Coaching

Voelt u zich geneigd de lat te hoog te leggen? Heeft u moeite voor uzelf op te komen? Of zit u iets anders dwars? Een goed gesprek en oprechte feedback bieden verlichting.

Lees meer »

Bedrijfsfysio

Bedrijfsfysiotherapie kan in uw bedrijf worden ingezet als preventie om klachten te voorkomen, maar ook om problemen op te lossen bij uw personeel.

Lees meer »

Fysiotherapie

Fysiotherapie kan u helpen met verminderde beweging, verminderde kracht, verminderd uithoudingsvermogen, pijn, problemen met het hart en de ademhaling.

Lees meer »

Acupunctuur

Iedereen heeft een hoeveelheid energie in je lichaam en geest. Als de energie niet goed verdeeld is wordt u ziek. Acupunctuur kan uw energiebalans herstellen.

Lees meer »